Ga naar de inhoud

Ik ben werknemer

Als werknemer heb je rechten en plichten die wettelijk zijn vastgelegd. Ben je ziek, ontvangt je geen salaris, heb je een vaststellingsovereenkomst ontvangen of ben je op staande voet ontslagen? BAASZ Advocaten komt op voor jouw belangen. Dit doen wij op een deskundige en betrokken wijze.

BAASZ Advocaten biedt advies en begeleiding op alle onderdelen van het arbeidsrecht. Dat doen we praktisch en to-the-point, zonder vaktaal of wollige adviezen.

Contact
ac8a5991

Werkwijze

Hoe wij werken

 • 1. Eerste inschatting

  Heb je een (juridische) vraag? Bel vrijblijvend met BAASZ Advocaten voor een eerste inschatting. Na onze eerste inschatting kun je zelf beslissen om een afspraak met ons te maken.

 • 2. Vervolgafspraak

  Na onze eerste inschatting kun je zelf beslissen om een afspraak met ons te maken. Tijdens deze (vervolg)afspraak bespreken wij alle relevante feiten en kun je aangeven wat het gewenste eindresultaat is. Aan het einde van het gesprek geven we aan wat wij voor je kunnen betekenen en wat dit ongeveer gaat kosten. De gemaakte afspraken worden schriftelijk bevestigd.

 • 3. Uitvoering werkzaamheden

  Wij gaan voor je aan de slag en houden je op de hoogte van de voortgang en de stappen die gezet worden. Jouw zaak eindigt met een advies, overeenkomst of uitspraak van de rechter.

 • 4. Afronding

  Na afronding nemen we contact met je op om te horen of je tevreden bent en/of nog vragen hebt. Ook ontvang je de financiële eindafrekening en geven we je de stukken terug.

Veel voorkomende problemen

Staat je probleem er niet tussen of kunnen we je ergens anders mee helpen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend contact opnemen
ac8a6531

Maak kennis met
BAASZ Advocaten

“Ik bijt mij graag vast in de zaak van mijn klant waarbij ik ga voor het beste resultaat.”

Aniek Braamhaar

Wij zijn BAASZ

Wat cliënten over ons zeggen

Wij werken voor zowel werkgevers als werknemers. Lees hier wat cliënten over ons zeggen:

 • Ik heb een zeer prettig ervaring met BAASZ advocaten. Gerard Berghuis is ontzettend professioneel, vakkundig, heldere manier van communiceren, korte lijntjes en geeft vertrouwen. Ik heb mij erg gesteund gevoeld. Ik kan BAASZ advocaten dan ook zeer zeker aanbevelen!

  Lisa Brandsma

  2 maanden geleden

 • Zeer vakkundig en goed bijgestaan door BAASZ advocaten. Gedurende het traject ben ik ontzorgd en waren ze goed bereikbaar waardoor mijn zaak positief is afgehandeld.

  Niek Zwaagstra

  3 maanden geleden

Wij worden beoordeeld met een 4.8/5 op basis van 119 Google Reviews

Wij zijn aangesloten bij

 • nederlandse orde van advocaten logo
 • logovaan
 • vereniging noordelijke arbeidsrechtadvocaten
 • Raad voor Rechtsbijstand