Ga naar de inhoud

Ik ben werknemer

Als werknemer heb je rechten en plichten die wettelijk zijn vastgelegd. Ben je ziek, ontvangt je geen salaris, heb je een vaststellingsovereenkomst ontvangen of ben je op staande voet ontslagen? BAASZ Advocaten komt op voor jouw belangen. Dit doen wij op een deskundige en betrokken wijze.

BAASZ Advocaten biedt advies en begeleiding op alle onderdelen van het arbeidsrecht. Dat doen we praktisch en to-the-point, zonder vaktaal of wollige adviezen.

Contact
ac8a5991

Werkwijze

Hoe wij werken

 • 1. Eerste inschatting

  Heb je een (juridische) vraag? Bel vrijblijvend met BAASZ Advocaten voor een eerste inschatting. Na onze eerste inschatting kun je zelf beslissen om een afspraak met ons te maken.

 • 2. Vervolgafspraak

  Na onze eerste inschatting kun je zelf beslissen om een afspraak met ons te maken. Tijdens deze (vervolg)afspraak bespreken wij alle relevante feiten en kun je aangeven wat het gewenste eindresultaat is. Aan het einde van het gesprek geven we aan wat wij voor je kunnen betekenen en wat dit ongeveer gaat kosten. De gemaakte afspraken worden schriftelijk bevestigd.

 • 3. Uitvoering werkzaamheden

  Wij gaan voor je aan de slag en houden je op de hoogte van de voortgang en de stappen die gezet worden. Jouw zaak eindigt met een advies, overeenkomst of uitspraak van de rechter.

 • 4. Afronding

  Na afronding nemen we contact met je op om te horen of je tevreden bent en/of nog vragen hebt. Ook ontvang je de financiële eindafrekening en geven we je de stukken terug.

Veel voorkomende problemen

Staat je probleem er niet tussen of kunnen we je ergens anders mee helpen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend contact opnemen
ac8a6531

Maak kennis met
BAASZ Advocaten

“Ik bijt mij graag vast in de zaak van mijn klant waarbij ik ga voor het beste resultaat.”

Aniek Braamhaar

Wij zijn BAASZ

Wat cliënten over ons zeggen

Wij werken voor zowel werkgevers als werknemers. Lees hier wat cliënten over ons zeggen:

 • Gerard en Sanne hebben mij ontzettend fijn geholpen tijdens mijn conflict met mijn werkgever. Als werknemer voelt het al snel alsof de werkgever alle macht heeft en zowel Gerard en Sanne hebben mij (vaak) gerust gesteld op het moment dat ik dacht dat het niet goed zou komen. Het was heel fijn om zowel juridische als persoonlijke adviezen en support van ze te krijgen. De drempel om naar een advocatenkantoor te stappen voelde hoog, maar ik ben blij dat ik bij Baasz Advocaten terecht ben gekomen.

  Aline Schutter

  2 maanden geleden

 • Ik heb de dienstverlening en het contact met Baaszadvocaten als zeer prettig ervaren!! Hij heeft mij goed begeleid en de onderhandelingen voor mij uitgevoerd naar een tevreden eindresultaat!! Voor zowel werknemer als werkgever een aanbeveling!!

  Jenno Moes

  een maand geleden

 • Gerard Berghuis is een zeer gerespecteerd en zeer kundige advocaat. Hij is zeer goed in het terug koppelen van vragen. Hij heeft alle tijd voor je.

  Tinus Jeninga

  een maand geleden

Wij worden beoordeeld met een 4.9/5 op basis van 124 Google Reviews

Wij zijn aangesloten bij

 • nederlandse orde van advocaten logo
 • logovaan
 • vereniging noordelijke arbeidsrechtadvocaten
 • Raad voor Rechtsbijstand