Ga naar de inhoud

Ik ben werknemer

Als werknemer heb je rechten en plichten die wettelijk zijn vastgelegd. Ben je ziek, ontvangt je geen salaris, heb je een vaststellingsovereenkomst ontvangen of ben je op staande voet ontslagen? BAASZ Advocaten komt op voor jouw belangen. Dit doen wij op een deskundige en betrokken wijze.

BAASZ Advocaten biedt advies en begeleiding op alle onderdelen van het arbeidsrecht. Dat doen we praktisch en to-the-point, zonder vaktaal of wollige adviezen.

Contact
ac8a5991

Werkwijze

Hoe wij werken

 • 1. Eerste inschatting

  Heb je een (juridische) vraag? Bel vrijblijvend met BAASZ Advocaten voor een eerste inschatting. Na onze eerste inschatting kun je zelf beslissen om een afspraak met ons te maken.

 • 2. Vervolgafspraak

  Na onze eerste inschatting kun je zelf beslissen om een afspraak met ons te maken. Tijdens deze (vervolg)afspraak bespreken wij alle relevante feiten en kun je aangeven wat het gewenste eindresultaat is. Aan het einde van het gesprek geven we aan wat wij voor je kunnen betekenen en wat dit ongeveer gaat kosten. De gemaakte afspraken worden schriftelijk bevestigd.

 • 3. Uitvoering werkzaamheden

  Wij gaan voor je aan de slag en houden je op de hoogte van de voortgang en de stappen die gezet worden. Jouw zaak eindigt met een advies, overeenkomst of uitspraak van de rechter.

 • 4. Afronding

  Na afronding nemen we contact met je op om te horen of je tevreden bent en/of nog vragen hebt. Ook ontvang je de financiële eindafrekening en geven we je de stukken terug.

Veel voorkomende problemen

Staat je probleem er niet tussen of kunnen we je ergens anders mee helpen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend contact opnemen
ac8a6531

Maak kennis met
BAASZ Advocaten

“Ik bijt mij graag vast in de zaak van mijn klant waarbij ik ga voor het beste resultaat.”

Aniek Braamhaar

Wij zijn BAASZ

Wat cliënten over ons zeggen

Wij werken voor zowel werkgevers als werknemers. Lees hier wat cliënten over ons zeggen:

 • Ik had het genoegen om samen te werken met Meneer Berghuis als mijn advocaat en ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat het een uitmuntende ervaring was. Zijn juridische kennis en vaardigheden zijn van topniveau en hij heeft mij bijgestaan met zijn expertise en advies tijdens het gehele proces. Meneer Berghuis zorgde ervoor dat ik altijd op de hoogte was van de voortgang van mijn zaak en hij gaf me aandacht en tijd wanneer ik vragen had. Maar het belangrijkste is dat hij een betrouwbare advocaat is, die zich volledig inzet voor het belang van zijn cliënt. Hij was altijd bereid om een extra stap te zetten om ervoor te zorgen dat zijn cliënt het beste resultaat behaalde. Dankzij zijn ervaring, kennis en vasthoudendheid, was Meneer Berghuis in staat om mijn zaak succesvol af te ronden. Ik ben dankbaar voor zijn inspanningen en ik zou hem zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een erudiete, integere en effectieve advocaat. Kortom, Meneer Berghuis is een top advocaat en ik ben blij dat ik met hem heb samengewerkt.

  Johan Lans

  3 maanden geleden

 • Fijn gesprek gehad met Gerard en Aniek. Hierbij veel inzicht gekregen in welke mogelijkheden er zijn en er niet alleen voor te staan! Zij hebben veel ervaring en kennis van zaken. Kan het iedereen aanraden om je te oriënteren wat er mogelijk is, vaak veel meer dan je zelf denkt.

  Nynke Kuipers

  een maand geleden

 • Aniek heeft mij bijgestaan en ben erg tevreden over haar werkwijze en heldere manier van communiceren en overleggen. Ik ben het gehele proces goed op de hoogte gehouden en zou Baasz advocaten dan ook zeker aanraden.

  Dieneke De groot

  3 maanden geleden

Wij worden beoordeeld met een 4.9/5 op basis van 114 Google Reviews

Wij zijn aangesloten bij

 • nederlandse orde van advocaten logo
 • logovaan
 • vereniging noordelijke arbeidsrechtadvocaten
 • Raad voor Rechtsbijstand