Ga naar de inhoud

Wat anderen over ons zeggen

anna de vries kopie

Notariskantoor Anna de Vries

Zeer betrokken en professioneel advocatenkantoor. Direct, makkelijk in contact, accuraat en no-nonsense professionals. In duidelijke taal wordt geadviseerd, meegeholpen, bemiddeld en geprocedeerd richting oplossingen en resultaten.

boonstra kopie

Boonstra Schadevoertuigen

De nuchtere en praktische aanpak van zowel Gerard Berghuis als Aniek Braamhaar past goed bij onze eigen bedrijfscultuur. Daarom laten wij ons graag bijstaan door BAASZ Advocaten.

holthausen kopie

Holthausen

Zo af en toe maken wij gebruik van de diensten van BAASZ Advocaten. Wij zijn zeer tevreden over de juridische ondersteuning die wij hebben mogen ontvangen.

keizer design kopie

Keizer

Ons team is ons belangrijkste bezit en daar zijn wij heel zuinig op. Met dit team zijn wij goed in het stofferen van meubels, maar als het gaat om juridisch advies schakelen wij graag BAASZ Advocaten in. Korte lijntjes, goede advisering en prettig contact.

kijlstra personenvervoer

Kijlstra

Kijlstra personenvervoer doet graag zaken met mensen die weten wat ze doen, waar ze het over hebben en waar we altijd op kunnen rekenen. Eerlijk advies, doortastend vermogen én een persoonlijke benadering, dat is BAASZ Advocaten. Als werkgever voelen wij ons altijd krachtig bijgestaan door deze betrouwbare club.

niverplast kopie

Niverplast

Fijne samenwerking en communicatie. Korte lijntjes en duidelijk advies.

wenau

WeNau

BAASZ Advocaten kijkt op een pragmatische en heldere manier naar zaken die we ze voorleggen. Men is eerlijk in de kansen en risico’s die een eventuele zaak met zich meebrengt. Daarnaast kunnen ze de zaken helder en begrijpelijk uiteenzetten. De lijntjes zijn kort en er wordt snel geschakeld. Fijne club om mee samen te werken.

daar-om.nl

daar-om.nl

Wij werken al vanaf de oprichting van BAASZ Advocaten met elkaar samen. Dit doen we naar volle tevredenheid. De kennis en mate van flexibiliteit is hoog.