Onderzoek

Jij bent werkzaam bij BigGym of bent hier in het recente verleden werkzaam geweest.

Na het ontvangen van verschillende signalen van de werkvloer ziet het management van BigGym zich genoodzaakt om onderzoek te laten doen naar mogelijk ongewenst gedrag binnen BigGym. BigGym heeft BAASZ Advocaten ingeschakeld om dit onderzoek uit te voeren. Dit doen wij objectief en onafhankelijk. BAASZ Advocaten heeft geen belang bij welke uitkomst dan ook.

Deelname aan het onderzoek is anoniem en jouw privacy is gewaarborgd. Jouw identiteit is alleen bij BAASZ Advocaten bekend en de gegeven antwoorden zijn niet voor BigGym in te zien.

In de vragenlijst vind je een aantal stellingen over veiligheid op de werkvloer. Bij BigGym wordt onder veiligheid verstaan dat er respectvol met elkaar omgegaan wordt, mensen zichzelf kunnen zijn en er open communicatie is. Onder ongewenst gedrag wordt verstaan gedrag dat als bedreigend, vernederend of intimiderend ervaren wordt.

Deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig. Weet wel dat jouw input nodig is om zaken te kunnen veranderen en te komen tot een veilige werkomgeving bij BigGym. Naar aanleiding van het onderzoek wordt vanuit BAASZ advocaten mogelijk contact met jou gezocht voor het geven van een uitgebreidere verklaring. Ook dit is vrijwillig en ook hierbij zal jouw privacy gewaarborgd zijn.

 

Start de vragenlijst


Veelgestelde vragen


Baasz Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA DRACHTEN

 +31 (0)512 202094

KvK 69460701
BTW 863139954B01


Aangesloten bij


Social Media