Ga naar de inhoud

Vacature: stage juridisch medewerker

Wil jij meer leren over juridische dienstverlening bij een modern én tikkeltje eigenwijs advocatenkantoor? Kom bij BAASZ stage lopen!

Wij zijn BAASZ Advocaten, een klein advocatenkantoor dat groots is in arbeidsrecht. Dagelijks staan wij zowel werkgevers als werknemers bij met vragen over arbeid en ontslag. Dat doen wij op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Geen wollig taalgebruik en stropdassencultuur, bij ons kun je gewoon jezelf zijn. Doordat we een klein advocatenkantoor zijn, liggen de kansen voor het oprapen. Want stage lopen bij BAASZ is meer dan een goed kopje koffie zetten!

Een dag bij BAASZ…

We starten de dag met een kopje koffie (of thee ;-)) en nemen de dag door. Gisteren zijn er een aantal nieuwe zaken binnengekomen. Jij zorgt ervoor dat er (digitale) dossiers worden aangemaakt en dat de opdrachtbevestigingen de deur uit gaan. Tussendoor rinkelt de telefoon: een klant heeft een ontslagvoorstel van zijn werkgever gekregen en wil dit graag door ons laten controleren. Je verbindt de klant door en tussendoor help je nog met een foto voor onze social media kanalen. Na de lunch schuif je aan bij een intakegesprek met een nieuwe klant. Leerzaam! Aan het einde van de dag bel je nog even met de Rechtbank om te horen of alle stukken goed zijn binnengekomen zodat alles klaar is voor de zitting van morgen!

Ben jij de BAASZ die wij zoeken?

  • Je studeert MBO Juridische Dienstverlening of HBO Rechten of SJD
  • Je bent beschikbaar vanaf februari 2023 voor een meeloopstage van minimaal 5 maanden
  • Je hebt affiniteit en/of kennis van het arbeidsrecht
  • Je weet van aanpakken en toont initiatief
  • Je bent gestructureerd en kunt goed plannen

Wat kun je van ons verwachten?

Bij BAASZ kun je rekenen op een leerzame en afwisselende stage in een klein en gezellig team. Wij staan klaar om jou te helpen en spitsen de stage volledig toe op jouw leerdoelen. Initiatief en ideeën worden volop aangemoedigd, graag zelfs! Om jouw inzet te belonen ontvang je van ons een stagevergoeding. Ons kantoor is gevestigd in verzamelgebouw ‘het Werkruim’ in Drachten en eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Enthousiast?

Wil jij stage lopen bij het leukte advocatenkantoor van het Noorden? Twijfel dan niet langer en stuur ons een mail met jouw CV en korte motivatie via vacatures@baaszadvocaten.nl Wie weet tot snel!