Ga naar de inhoud

Vacature Paralegal

Wil jij deel uitmaken van een modern en tikkeltje eigenwijs advocatenkantoor? Geeft het jou energie om een arbeidsrechtelijk probleem helemaal tot op de bodem uit te pluizen? Ben jij bovenal een kei in het zorgvuldig opstellen en beoordelen van arbeidsrechtelijke stukken? Dan zoeken wij jou!

In verband met aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een
Paralegal Arbeidsrecht voor 24 -32 uur per week

 Wie zijn wij?

Wij zijn Gerard, Aniek en Annie van BAASZ Advocaten. Een klein advocatenkantoor dat groots is in arbeidsrecht. Dagelijks staan wij zowel werkgevers als werknemers bij met vragen over arbeid en ontslag. Dat doen wij op een laagdrempelige en  toegankelijke manier. Geen wollig taalgebruik en stropdassencultuur, bij ons kun je gewoon jezelf zijn. Doordat we een klein, maar groeiend advocatenkantoor zijn, liggen de kansen voor het oprapen!

Een dag bij BAASZ

We starten graag met een kopje koffie, thee mag natuurlijk ook ;-)! Je besluit de dag meteen te beginnen met een klus die opperste concentratie vergt: het schrijven van een processtuk. Jij bent helemaal in je element als je in een zaak kunt duiken. Om geen detail te vergeten maak je een tijdlijn van alle gebeurtenissen en je slaat het wetboek er op na om alles nog even juridisch te dubbelchecken. Na de lunchpauze zie je een mail in je mailbox: “Kunnen jullie mij helpen met het controleren van een vaststellingsovereenkomst?” Natuurlijk! In één oogopslag zie dat het voorstel nog wel wat verbetering nodig heeft. In samenspraak met de klant schrijf je een scherp en verbeterd voorstel dat dezelfde middag nog de deur uit gaat. Aan het einde van de dag verwerk je nog de feedback van een werkgeversklant in de arbeidsovereenkomst die je voor hem hebt opgesteld. Zo kan de klant morgen een kloppend juridisch document voorleggen aan zijn nieuwe medewerker!

Ben jij de BAASZ die wij zoeken?

  • Afgeronde studie HBO/WO Rechten
  • Werkervaring is een pré, maar geen vereiste
  • Je hebt kennis van en/of ervaring met het arbeidsrecht
  • Je weet van aanpakken en toont initiatief
  • Je werkt gestructureerd en kunt goed plannen
  • Je bent communicatief sterk

Wat kun je van ons verwachten?

Bij BAASZ kun je rekenen op een afwisselende baan in een klein en gezellig team. Initiatief en ideeën worden volop aangemoedigd, wij kijken namelijk graag buiten kaders. Mensen en kwaliteiten staan bij ons voorop, daarom gaan we graag met je in gesprek om te horen waar jouw talenten liggen. En die talenten worden bij ons goed beloond. Je kunt dan ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Wil jij werken bij het leukte advocatenkantoor van het Noorden? Twijfel dan niet langer en stuur ons een mail met jouw CV en korte motivatie via vacatures@baaszadvocaten.nl. Wie weet tot snel!